Where is Waldo?

Subtitle

15 januari 2014

 

Dames en heren......

Wij zijn vereerd al onze fans te mogen mededelen dat wij voor 13 maart zijn geboekt tijdens het Late Night Cafe in het enige echte Concertgebouw in Amsterdam! Meer details volgen......

10 januari 2014

 

Daar zijn we weer.....
De maand november is voor de Waldo's echt super druk geweest. We vonden het zeker  heel tof om zo vaak te mogen optreden! De maand december hebben we het even wat rustiger aan gedaan. Nieuwe nummers geschreven en op 28 december het jaar afgesloten met een keihard optreden in de Beurs van Berlage!

Nu 2014 is begonnen zijn we  na al die oliebollen en champagne weer fris en fruitig begonnen! Vanavond hebben we ons eerste optreden in de Talent Factory de Valk in Amsterdam Noord.

Gratis entree, dus tot vanavond!

20 Augustus 2013

 

Ja, ja, ja, ja.

De zomer is weer voorbij, het echte leven begint weer. Dat betekent dat ook Where is Waldo? weer aan de bak gaat met onze muziek en optredens!

Onze eerste optredens zijn op 13 en 14 september dus zorg dat je er bij bent!

Daarnaast is gelukkig ook Mick weer heelhuids en gezond terug uit Azië dus we zijn weer compleet.

Houd de website en onze Facebook in de gaten voor de optredens.

10 Juli 2013

De zon schijnt, er staat een rij bij de ijscoman en de stranden stromen vol: De zomer is begonnen!
Dat betekent ook dat Where is Waldo? er even tussenuit knijpt en zich verdeelt over verschillende eilanden en steden in Europa en daarbuiten. In het nieuwe seizoen starten we weer met onze optredens. Houd de shows op Facebook en de website in de gaten!

24 Juni 2013

 

Het Midzomerschans Festival op Texel was echt AWESOME! Zeker weten dat Where is Waldo? daar volgend jaar weer bij zal zijn! We willen de organisatie bedanken voor de toffe optredens die we hebben mogen doen en onze mede muzikanten en artiesten voor de ervaring en de gezelligheid. Thanx en tot volgend jaar!

6 Mei 2013

 

Er staan weer nieuwe optredens op de agenda! Op 23 juni staat Where is Waldo? op het Midzomerschans Festival op het leukste eiland TEXEL! De thuisblijvers kunnen natuurlijk ook op 28 juni naar P60 in Amstelveen komen want die avond staat Where is Waldo? op de Local the Night!
Meer optredens volgen binnenkort dus hou de website en de Facebook- pagina in de gaten.

Binnenkort komt ook gitarist weer terug van vakantie dus komen er weer nieuwe, bijzondere veranderingen!

15 April 2013

 

Wij, als Where is Waldo?, zijn heel erg blij om te verkondigen, dat we op 3 mei in DE FINALE VAN DE POPPRIJS AMSTELLAND STAAN!!!!!!!!
Kom dus allen op 3 mei naar P60 Amstelveen. Kaarten zijn binnenkort via onze bandleden en via P60 te verkrijgen voor 5,- euro per stuk.
Meer info en tijden zijn te vinden op 

http://www.p60.nl/agenda/2013/5/3/finale-popprijs-amstelland-2013-644.html

29 Maart 2013

 

We hebben goed nieuws! Afgelopen week is bekend gemaakt dat we op 23 juni mogen spelen op een festival op Texel, het Midzomerschans Festival! We hopen natuurlijk op veel fans, veel bier en een lekker zonnetje! Meer informatie is terug te vinden op de pagina met de shows en op http://www.midzomerschans.nl/.
Natuurlijk spelen we voor die tijd ook nog vaak. De eerstvolgende keer is op 10 april in de Jet Lounge in Amsterdam!

10 Maart 2013

 

Gisteren hebben wij een hele toffe avond gehad in The Mix in Uithoorn! We willen iedereen bedanken voor de support en natuurlijk voor het kopen van onze toffe mutsen! We hopen jullie snel weer bij een optreden te zien en neem vooral je muts mee!

5 Maart 2013

 

Vanaf nu zijn de unieke Waldo mutsen te koop bij de band en Amanda! Meer info en foto's volgt spoedig op deze site.

28 Februari 2013

 

De band Where is Waldo? heeft zich dit jaar ingeschreven voor de popprijs van Amstelland en we zijn ingeloot! Dat betekend dat we op 9 maart in The Mix in Uithoorn tijdens de eerste voorronde zullen spelen! We hopen jullie allen te zien. De entree is gratis!

1 Februari 2013

Gisteren heeft het laatste optreden met onze gitarist Mick plaatsgevonden in de Volta in Amsterdam! Nogmaals willen wij allen onze bezoekers bedanken!

Mick gaat de komende maanden op vakantie. Maar niet getreurd! De band gaat niet stilzitten!

Vanaf nu is er een nieuwe bassist, namelijk Robert! Dat betekend dat Casper vanaf nu de taak van gitarist op zich gaat nemen. Dit alles wil je natuurlijk niet missen! Kom daarom snel naar een van onze komende optredens. Meer optredens worden binnenkort bekend gemaakt.

Voor contact of boekingen kan je vanaf nu ook terecht bij onze nieuwe manager: Amanda!

Meer informatie hierover staat onder 'contact' van deze gloednieuwe website!

 

27 Januari 2013:

 

De band is op dit moment druk bezig met een aantal veranderingen! Zoals jullie misschien weten gaat gitarist Mick binnenkort voor een tijd op reis. Hou de site en de Facebook page in de gaten voor meer informatie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

-